Financieel advies

Sparringpartner bij strategische keuzes
Lees meer > >

Parttime controlling

Jouw financiële rechterhand 
Lees meer > >

Pre Audit

Bespaar kosten met een gedegen voorbereiding van de accountantscontrole
Lees meer > >
close

Nog 1 stap verwijderd van relevante artikelen waar wij u op de hoogte zullen houden van de door u aangevikte onderwerpen.

GRIP OP JE FINANCIËLE KOERS

Heeft jouw onderneming behoefte aan financiële managementinformatie, maar niet de luxe om een fulltime controller in dienst te nemen? Wil je jouw financiële en administratieve organisatie beter stroomlijnen en kosten besparen op de accountantscontrole? Ben je startend ondernemer of groeit je organisatie snel en heb je behoefte aan strategisch financieel advies?
Met Rowe Financial Service heb je alle kennis in huis op het moment dat jij dat nodig hebt, tegen geringe kosten.

√ Financieel-strategisch klankbord op directieniveau
√ Financieel-administratief partner in de praktische uitvoering
√ Financieel-economisch adviseur bij de start, groei, herstructurering of ontvlechting van je onderneming


VOOR STARTERS EN (MIDDEL-)GROTE BEDRIJVEN

Rowe Financial Service levert diensten aan starters en (middel)grote bedrijven in diverse branches, met name in de profitsector. Van bouwbedrijf tot een keten van uitzendbureaus en van eierboer tot advocatenkantoor.


PERSOONLIJK EN BETROKKEN

Rob Wentholt is het gezicht van Rowe Financial Service. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring als financial controller, zowel aan klant- als bureauzijde. Daarvoor was hij werkzaam als assistent accountant en hoofd administratie. Dat maakt hem een vakbekwame gesprekspartner.  Lees meer >>

Klanten waarderen de persoonlijke betrokkenheid bij hun organisatie: ‘Rob is toegewijd en staat altijd klaar. Geen poespas. Hij levert snel en bruikbaar resultaat.’ Niet voor niets maken klanten van het eerste uur – sinds 2003 – nog steeds graag gebruik van zijn diensten.

Waar nodig schakelt Rob externe experts in. Dankzij zijn uitgebreide netwerk – van fiscalist tot accountant en van eenpitter tot grote bureaus – levert hij voor iedere klant maatwerk.

Zijn werkzaamheden doet hij grotendeels bij zijn klanten op locatie. Hij houdt van korte lijnen en van de diversiteit in vraagstukken en branches.

Actueel

Blijf op de hoogte van de financiele wereld door Rowe financial Service

Gebruik vanaf 1 januari 2020 uw nieuwe btw-identificatienummer

Gebruik vanaf 1 januari 2020 uw nieuwe btw-identificatienummer

  • Belastingdienst
  • Alle eenmanszaken hebben een brief met een nieuw btw-identificatienummer ontvangen van de Belastingdienst.... lees verder > >

    Welk Administratiekantoor?

    Welk Administratiekantoor?

  • Algemeen
  • Als je geen verstand hebt van administratie en dit gedeelte van je onderneming liever uitbesteedt, of je doet het al zelf doet maar de administratie is je teveel geworden dan kun je hiermee naar een administratiekantoor. Hoe vind je nu een administratie kantoor dat bij jou past?... lees verder > >

    Wijziging uitvoeringsbeschikking omzetbelasting

    Wijziging uitvoeringsbeschikking omzetbelasting

  • Belastingdienst
  • In verband met de wijziging van de kleineondernemersregeling (KOR) in de omzetbelasting per 1 januari 2020 wordt ook de Uitvoeringsbeschikking omzetbelasting 1968 aangepast. ... lees verder > >